Sandy Point, Tobago, restaurang

Sandy Point Village Hotel

Sandy Point Village Hotel är det mycket prisvärda hotellet med en egen liten strand med perfekt solnedgångsläge. En kombination av pris och läge gör det här till vårt allra populärsate hotell på Tobago.

Sandy Point, Tobago, solnedgång

Sandy Point Village Hotel – läge

Hotellet ligger i Crown Point-området som är den del av Tobago där de allra flesta turister förlägger sin huvudsakliga vistelse på ön. I Crown Point hittar du två allmänna stränder, Store Bay som är centralt belägen mitt i byn, och Pigeon Point. Pigeon Point tycker många är Tobagos absolut vackraste strand och hit tar det ca 20-30 minuter att gå. I Crown Point finns det också ett urval av barer, restauranger och mataffärer och härifrån utgår flera olika typer av utflykter.

Sandy Points lägenheter

Sandy Point har ett 50-tal lägenheter i olika storlekar med enklare standard. Lägenheterna på Sandy Point har plats för två-sex personer. De är trevligt inredda och har sovrum med dubbelsäng. Lägenheterna har utrustade kök, kabel-tv, badrum, stora garderober, luftkonditionering och uteplats eller balkong. De stora lägenheterna som rymmer 5-6 personer är i etage och har två sovrum plus extrasäng.

Sandy Point, Tobago, pool
Sandy Point, Tobago, pool

Sandy Points område

Sandy Point Village Hotel har en vacker trädgård med stora gräsmattor jacuzzi, två swimmingpooler, solstolar & poolbar. Hotellets restaurang, The Steak & Lobster Grill, har en otrolig utsikt över havet och härifrån kan du avnjuta en spektakulär solnedgång. På fredagar är det rum punch party och levande musik i restaurangen.

Sandy Point, Tobago, trädgård
Sandy Point, Tobago, rum
Sandy Point, Tobago, restaurang

Vill du inte gå till Pigeon Point så finns det gratis transfer från hotellet. Stranden Store Bay ligger på fem minuters gångavstånd från hotellet. Det finns gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen och strandbar finns på det angränsande hotellet. 

Hotellet ligger ca 5 minuters gångavstånd från öns lilla flygplats. Det bekväma gångavståndet medför att du hör starter & landningar. Flygplatsen är ej igång nattetid.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!