Store Bay Beach, Tobago

Store Bay Beach, Tobago

Med ett läge i princip mitt i Crown Point blir Store Bay Beach lätt en mycket välbesökt strand, särskilt under högsäsong. Du kan till och med gå hit från flygplatsen. Lägg där till att viken ligger lite skyddad och vattnet här oftast är lugnt vilket gör stranden till ett ypperligt ställe att hänga på.

Läs mer: Våra Tobagoresor

Store Bay Beach, Tobago

Store Bay bjuder på finkornig, mjuk, lätt gulfärgad sand och ett härligt turkost vatten. Stranden är kantad av palmer och bänkar där du kan sitta och njuta av den sköna utsikten. Ovanför finns ett område med flera små turistbutiker som erbjuder souvenirer och förfriskningar. Det centrala läget gör att stranden är välbesökt så det är kanske inte det ultimata stället för den som söker lugn och ro men istället erbjuds ett härligt strandliv att vila ögonen på.

Store Bay Beach, Tobago

På stranden finns tillgång till parasoll och solsängar. Stranden har livvakter och det flaggas rött när strömmarna är för starka för bad. Tillgång till toaletter & omklädningsrum. Kajak & vattenskoteruthyrning finns i anslutning till stranden. För mer vattensporter besök Pigeon Point.

Store Bay Beach, Tobago
Store Bay Beach, Tobago
Store Bay Beach, Tobago

Store Bay är även startpunkten för båtutflykter till Nylon Pool. Biljetter går att köpa på den stora parkeringen utanför strandområdet.

Det finns gott om boenden i närheten av Store Bay som tex Crown Point Beach Hotel & Kariwak.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!