Våra resor till Tobago

Våra paketresor till Tobago
Afro-Caribbean Travel är ansvarig utgivare av tobagoresor.se. Vi är en researrangör som sedan 1996 har haft nöjet att hjälpa tusentals resenärer att förverkliga sina drömmar till Tobago och andra öar i Västindien. Nedan är ett axplock av våra populäraste resor till Tobago. Observera att detta endast är förslag, ifall ni önskar en längre eller en kortare resa, annat boende eller kombinera med något annat resmål så skräddarsyr vi efter era önskemål. Skriv till info@tobagoresor.se så berättar vi mer.

Flyg
Följande information gäller samtliga nedanstående paketresor: Flygresan till Tobago sker via Tyskland med flygbolaget Condor som i dagsläget har bästa rutt från Skandinavien till Tobago. Ni anländer Tobago samma dag som ni avreser från Sverige. British Airways och Virgin Atlantic flyger också till Tobago, men då krävs flygplatsbyte och övernattning i London.

Våra reseförslag till Tobago

Sandy Point Village Hotel, prisvärt hotell
I det här förslaget bor ni på vårt populäraste mellanklasshotell på Tobago, Sandy Point Village Hotel, beläget på sydkusten. Härifrån är det gångavstånd till ljuvliga stränder, barer och trevliga restauranger i olika prisklasser. Läs mer om hotellet på deras hemsida eller se filmen. Läs mer

Black Rock och Crown Point
Black Rock ligger på Tobagos sydvästkust. Här bor ni på det familjeägda lilla pensionatet Turtle View med närhet till stranden Turtle Beach, känd för att havssköldpaddor kommer hit varje år och lägger ägg. Avsluta med byn Crown Point på sydkusten, känd för stränderna Pigeon Point och Store Bay. Läs mer

Du kan även välja att endast bo i Black Rock på familjeägda Turtle View, läs mer.

 

Castara och Crown Point
Det här är en resa för er som vill uppleva mer av Tobago. Första stoppet på resan är den bedårande vackra fiskebyn Castara på västkusten. Efter fem dagar i Castara fortsätter ni till Crown Point, främst känt för sina läckra stränder och för att det lilla som händer på Tobago händer i och kring Crown Point. Under resan bor ni på två av våra populäraste hotell i mellanklassegmentet, Naturalist Beach Resort och Sandy Point Village Hotel. Läs mer

I Castara kan du även välja att bo på ekolodgen Castara Retreats, belägen ovanför strandkanten och med en härlig utsikt över havet. Kombinera detta mysiga boende med Kariwak Village i Crown Point på södra Tobago. På Kariwak Village kopplar du av med yoga och njuter av restaurangens läckra måltider.
Läs mer

Naturalist Beach Resort, bo i fiskebyn Castara
På Tobagos västkust, Karibiska kusten, i den bildsköna lilla fiskebyn Castara, ligger det lilla familjeägda pensionatet Naturalist Beach Resort. Omgivningen med en prunkande regnskog, vattenfall och det Karibiska havet nästintill är helt enkelt bedårande. Några nätter i Castara är ett måste för er som vill uppleva det genuina Tobago.
Läs mer

Castara, Speyside och Crown Point
Vill ni se ännu mer av Tobago? På denna resa bor ni på tre olika orter på Tobago; fiskebyn Castara, Speyside på den vildare Atlantkusten och i populära Crown Point på sydkusten. Ni kan med fördel hyra bil för att ta er runt på ön. Läs mer om vår rundresa här.

Bacolet och Crown Point
Vill ni ha högre standard kan ni kombinera Sandy Point Village Hotel med boutiquehotellet Bacolet Beach Club, beläget vid en egen strand utanför huvudorten Scarborough. Hotellet ligger på en sluttning med en underbar utsikt över havet.
Läs mer

Bacolet Beach Club, snyggt boutiquehotell
Ett stenkast från Tobagos största stad Scarborough ligger Bacolet Beach Club. Hotellet ägs av den före detta modellen Gloria Jones-Knapp som har satt sin egen prägel på arkitekturen och servicen på hotellet. Ett hotell för er som vill ha lugn och ro i en fantastisk omgivning med en ”egen” strand och romantisk känsla. Se Bacolet Beach Club på film.
Läs mer

Kariwak Village, bo i bungalow
I Crown Point på Tobagos sydkust ligger Kariwak Village. Det är ett litet hotell med endast 24 bungalows inbäddade i en lummig vacker trädgård. Kariwak är främst känt för den personliga servicen, maten och hälsotänkandet. Det mesta av de örter och kryddor som används i restaurangen odlar man själv och gästerna kan kostnadsfritt delta i de dagliga aktiviteterna i form av tai chi och yoga som erbjuds av erfarna instruktörer.
Läs mer

Blue Waters Inn, Speyside på norra Tobago
På norra Tobago, strax norr om byn Speyside, ligger Blue Waters Inn. Ett fantastiskt strandhotell med smakfullt inredda rum och en bra restaurang. Det här är ett hotell ni väljer om ni vill ha avskildhet och lugn och ro på semestern. Några av Tobagos bästa dykplatser ligger i vattnen utanför Batteux Bay. Blue Waters Inn är ett populärt val för par och dykare.
Läs mer

Kulinariska Tobago
Res till Tobago och besök den svenskägda kakaoplantagen Tobago Cocoa Estate. Ni guidas av Duane Dove, plantagens ägare. På kvällen avnjuter ni en kulinarisk middag samt avsmakar rom och choklad. Ni bor på Sandy Point Village Hotel i 14 nätter, med närhet till Tobagos fantastiska stränder. Läs mer

Golf på Tobago
Du kan även golfa på Tobago. Bo på Mount Irvine Bay Resort med strandnära läge och en fin golfbana vid hotellet. Läs mer

Kombinationsresa Tobago och Barbados
Populär kombinationsresa som ger er det bästa av Västindien; paradisöarna Tobago och Barbados. Det är två öar som är väsentligt olika där Tobago är den lugnare, mera kuperade ön med regnskogar, vattenfall och en avslappnad atmosfär medan Barbados är den livligare ön med de fantastiska stränderna och ett brett utbud av restauranger och nöjen.
Bo på två av våra mest prisvärda mellanklasshotell, Sandy Point Village Hotel på Tobago och Butterfly Beach Hotel på Barbados. Läs mer

Ni kan även välja att bo på trevliga Coconut Court Beach Hotel på Barbados och boutiquehotellet Bacolet Beach Club på Tobago. Läs mer

Läs också mer om våra resor till Barbados.

Tobago och Curaçao
Kombinera Tobago med Curaçao! Två härliga öar där du kopplar av, njuter av vackra stränder och god mat. Tobago är en lugn och relativt oexploaterad ö med vacker regnskog, på Curaçao kan du besöka den mysiga huvudstaden Willem, snorkla i kristallklart vatten och simma med delfiner. Läs mer

Kombinationsresa Trinidad & Tobago
Härlig kombinationsresa för er som vill kombinera en storslagen natur och ett spännande djurliv på Trinidad med systerön Tobago som är mera känd för sina bedårande stränder och den avslappnade livsstilen. På Trinidad besöker ni bl.a. Asa Wright Nature Centre som närmast är att betrakta som ett mecka för fågelskådare samt Caroni Bird Sanctuary, ett världsberömt träskområde och hem för nationalfågeln scarlet ibis. På Tobago väntar underbara stränder, varma människor och härliga utflykter.
Läs mer

Kombinationsresa Tobago & Grenada
Kombinera de två öarna Tobago och Grenada. På Tobago får ni de många vackra ständerna, den avslappnade livsstilen, kulturen, musiken och den oexploaterade ön bortom massturismen. På Grenada väntar en storslagen natur med många häftiga vattenfall, äventyrliga aktiviteter i regnskogen och en av Västindiens längsta och finaste stränder, Grand Anse. Grenada kallas också för kryddön och är det land i världen som producerar mest kryddor per kvadratmeter.
Läs mer

Se kort video om spännande Grenada nedan:

Kombinationsresa St Lucia & Tobago
Res till vilda, vackra St Lucia och lilla charmiga Tobago. St Lucia är en vulkanö med dramatiska vyer, djupa dalar och bananplantager. På Tobago väntar avslappning, reggae och världsberömda stranden Pigeon Point, en av Västindiens vackraste. Ni bor på mellanklasshotellen Bay Gardens Inn och Sandy Point Village Hotel.
Läs mer


Läs mer om våra olika boenden under HOTELL

Sugen på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!