Om oss

Om tobagoresor.se

Bakom tobagoresor.se ligger researrangören Kenzan Travel AB, ägare till varumärkena Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. Vi har hjälpt tusentals resenärer att förverkliga sina drömresor till Tobago och andra exotiska destinationer. Tobago har ända från starten tillhört de mest populära destinationerna och för att tillgodose den efterfrågan som finns för mer information om den här paradisön bland den stora skara Tobagofans som vi vet finns i vårt avlånga land har vi skapat tobagoresor.se.

Vår ambition är att erbjuda er mest och bäst information om Tobago. Här får ni tips på hotell, flyg, utflyktsmål, sevärdheter, nöjen, restauranger och mycket mer. Vi uppmanar er som har besökt Tobago att hjälpa oss uppnå vår höga målsättning genom att maila in era favorittips på Tobago till info@tobagoresor.se

Våra resor till Tobago

På tobagoresor.se tipsar vi om resor som Kenzan Travel erbjuder. Med över 20 års erfarenhet av att arrangera resor till Tobago besitter Kenzan Travel en unik kompetens som kommer er till godo.

Vi på tobagoresor.se vill vi att ni skall uppleva det genuina Tobago, äta på lokala restauranger, besöka lokala barer, bo på mindre hotell som är lokalt ägda och bidra till den lokala ekonomin. Läs mer om våra olika resor till Tobago och boka här:

KENZAN TRAVEL AB
Org nr:
 556954-0783
E-mail: info@afro-caribbean.se
Öppettider
Mån-Fre 09:00-17:00

Sociala medier
Vår Facebook-sida
Vår YouTube-sida


Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!