Om tobagoresor.se
Bakom tobagoresor.se ligger researrangören Afro-Caribbean Travel som sedan 1996 har hjälpt tusentals resenärer att förverkliga sina drömmar på Tobago och andra exotiska destinationer. Tobago har ända från starten tillhört de mest populära destinationerna och för att tillgodose den efterfrågan som finns för mer information om den här paradisön bland den stora skara Tobagofans som vi vet finns i vårt avlånga land har vi skapat tobagoresor.se.

Vår ambition är att erbjuda er mest och bäst information om Tobago. Här får ni tips på hotell, flyg, utflyktsmål, sevärdheter, nöjen, restauranger och mycket mer. Vi uppmanar er som har besökt Tobago att hjälpa oss uppnå vår höga målsättning genom att maila in era favorittips på Tobago till [email]info@tobagoresor.se[/email]

Våra resor
På tobagoresor.se tipsar vi om resor som samarbetspartnern och företaget bakom den här hemsidan, Afro-Caribbean Travel, erbjuder. Med över 20 års erfarenhet av att arrangera resor till Tobago besitter Afro-Caribbean Travel en unik kompetens som kommer er till godo.

Vi på tobagoresor.se vill vi att ni skall uppleva det genuina Tobago, äta på lokala restauranger, besöka lokala barer, bo på mindre hotell som är lokalt ägda och bidra till den lokala ekonomin. Läs mer om våra olika resor till Tobago och boka här.

Logo resebyrå

Afro-Caribbean Travel
Org nr: 556659-7372
E-mail: info@afro-caribbean.se

Besöksadress
Katarinavägen 20, 5 tr
116 45 Stockholm
T-bana Slussen

Öppettider
Mån, Ons, Tors, Fre 09:00-17:00
Tis 10.00-17.00

Sociala medier
Vår Facebook-sida
Vår YouTube-sida
Google Plus.