Res till Tobago, bo på Kariwak

Kariwak Village – populärt hotell på Tobago

Kariwak Village är hotellet med den personliga servicen beläget i en fantastisk tropisk trädgård. Du kan välja att bo i en av de 18 bungalows som omgärdar poolen eller i en av de 6 som ligger inbäddade i trädgårdens lummiga trädgård med hängmattor och bubbelpool. Och i trädgården odlas huvuddelen av restaurangens örter och kryddor. Här står lugn och ro i centrum.

Som gäst kan du kostnadsfritt delta i de dagliga aktiviteterna som yoga och meditation. Mot ersättning erbjuds även massage.

Till stranden Pigeon Point är det ca 20-30 minuters promenad men Kariwak Village erbjuder gratis transport för den som inte vill gå. Till stranden Store Bay i Crown Point är det ca 5 minuters gångavstånd.

Kariwak Village är ett riktigt trevligt hotell där personalen får dig att känna dig hjärtligt välkommen!

Läs mer om våra resor till Tobago där du bor på Kariwak Village

Res till Tobago, bo på Kariwak Res till Tobago, bo på Kariwak Res till Tobago, bo på Kariwak Res till Tobago, bo på Kariwak Res till Tobago, bo på Kariwak Res till Tobago, bo på Kariwak


Publicerat

i

av

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!