Nu har vi kampanj till Tobago – Sandy Point!

Äntligen! Ja, vår entusiasm går inte att uttrycka på något annat sätt. Tobago är historiskt ett av våra absolut populäraste resmål, och efter en pandemi och långsam återstart är ön äntligen på fötter igen. Tobago kan sammanfattas med tre ord; oförstördorörd och oupptäckt. Under kampanjtiden har vi två erbjudanden. Först ut är vårt absolut populäraste boende på Tobago, Sandy Point.

Res till Tobago – Sandy Point Village Hotel från 17.900 kr

En resa till Tobago är vita stränder, vajande palmer, calypsomusik och en lugn livsrytm. Bo på Sandy Point Village Hotel, ett enklare men populärt och prisvärt lägenhetshotell på sydkusten. Vårt erbjudande innebär att om du bokar nu så ingår välkomstmiddag och 10 % rabatt på hotellets restaurang på kvällarna. Gäller vid bokning senast 30/9 2023.

HÄR KAN DU LÄSA ALLT OM RESAN

Sandy Point Village Hotel

Sandy Point Village Hotel erbjuder ett brett utbud av prisvärda lägenheter, och det är särskilt uppskattat av våra gäster för sin fantastiska placering vid kusten på Tobago. Beläget i Crown Point-området i den södra delen av ön, har detta hotell ett utmärkt läge med närhet till stränder, matställen och mataffärer.

De bekväma lägenheterna rymmer två till sex personer och är omsorgsfullt designade för att skapa en trevlig atmosfär. Varje lägenhet har ett sovrum med en bekväm dubbelsäng, samt en välutrustad köksdel, kabel-TV, badrum, generösa garderober, luftkonditionering och en antingen en uteplats eller en balkong för extra komfort.

För större sällskap är de rymligare lägenheterna perfekta, med plats för fem till sex personer och en särskild lämplighet för familjer. Dessa loftlägenheter sträcker sig över två våningar och erbjuder två sovrum, en extra bäddmöjlighet, en praktisk köksdel och en rymlig balkong för avkoppling.

Sandy Point Village Hotel är omgivet av en välskött trädgård och har en rad bekvämligheter att erbjuda. Bland höjdpunkterna finner du bubbelpooler, en restaurang vid kusten som serverar läckra måltider, två poolområden, sköna solstolar samt en poolbar för uppfriskande drycker. Om du önskar, kan du på bara fem minuters promenad nå den vackra Store Bay-stranden. Missa inte den oförglömliga solnedgången som du kan avnjuta från den närliggande strandbaren på grannhotellet. För att hålla dig uppkopplad erbjuds gratis Wi-Fi i allmänna utrymmen.

Även om det är värt att notera att det inte går några sena flyg till eller från Tobago, så bör det också nämnas att ljudet från flygplatsen i närheten kan ibland vara påträngande och störande.

Sandy Point

Allt om Sandy Point hittar du här.


Publicerat

i

,

av

Etiketter:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!