Corbin Local Wildlife

Missa inte ett besök på Corbin Local Wildlife!

Vill du ta del av Tobagos flora & fauna är ett besök på Corbin Local Wildlife ett måste för dig. Corbin Local Wildlife är ett stort landområde omgivet av vacker skog med betagande utsikt över det tobanska landskapet med mjuka kullar, dalar och havet vid Hope Bay.

Fruktträd och blommor lockar alla typer av vilda djur. Här solar sig vilda kaimaner vid stranden av parkens liljedammar och Corbin Wildlife är verkligen en skattkammare för fågelskådare – parken lockar kolibrier, manakiner, hägrar, mot-mots och jacamars. Förutom de vilda djuren, har parken många räddade och hotade arter. Här på Corbins tar Roy Corbin och paret Wright emot skadade vilda djur och vilda djur som tagits tillfånga för att has som husdjur. Här har de sedan parkens öppnande 2015 skapat en oas för dessa djur där de i en lugn och säker miljö kan läka och reproducera sig. Djur som sedan tros ha möjlighet att klara sig i det vilda återintroduceras gradvis till sitt naturliga habitat. 

Läs ännu mer: Om Corbin Local Wildlife

Corbin Local Wildlife Corbin Local Wildlife Corbin Local Wildlife

Arter du kan förvänta dig att möta i parken är bl.a boaorm, grön iguana, pecari tajacu och tattoo.

Vi rekommenderar vara ett besök här men förbokning är ett måste för att säkerställa att någon finns på plats och kan visa dig runt. Ring Roy Corbin för att boka ditt besök 00 1 (868) 327-4182.

Hitta hit: 68 Belmont Farm Road, Mason Hall, Tobago, Trinidad och Tobago

Här hittar du hemsidan till Corbin Local Wildlife


Publicerat

i

av

Etiketter:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!