Instagram Tobago

Instagram Tobago – bästa platserna

Tillhör du dem som tycker om att ta vackra fotografier på din semester? Funderar du på vilka platser som är de bästa för instagram Tobago? Då är det här inlägget för dig.
Tobago lockar med fantastiska fanstastiska stränder, vackra solnedgångar och gröna regnskogar, ön är full av bedårande platser.
Här tipsar vi om några av Tobagos mest fotogeniska platser som får ditt instagramflöde att poppa:

Kanska Tobagos mest instagrammade plats – Pigeon Point

Pigeon Point är en instagrammares dröm. Allt från bryggan med halmtaksbyggnaden, palmerna, det gulliga badvakstornet till stranden såklart. Här kan du strosa runt länge med din kamera.

Nylon Pool

Nylon pool är en naturlig, meterdjup kristallklar simbassäng med en sandbotten mitt i havet skapad av en sandbank. Ett turkosare vatten är svårt att hitta.

Castara Waterfall

Castara är inte det största eller mest spektakulära vattenfallet på Tobago, det är Argyle men det har den stora fördelen att det inte är lika känt. Det medför att du har stor chans att vara helt ensam här. Fallet rinner vacker ner i en grön pool mitt i regnskogen. Du når fallet med en kort promenad från Castara.

Englishman’s Bay

Av många ansedd vara Tobagos vackraste strand. I en vacker bukt kantad med palmer. När kaféet är öppet fladdrar de vackra tygstyckena för vinden där de hänger för försäljning. På mornarna finner du ofta fiskarna här för att dra upp nattens fångst i de tunga näten.

Simma med hästar – Buccoo

Den perfekta romantiska selfien! På hästryggen i mangroveträsken i Buccoo-bukten, längs strandkanten och i vattnet. Inte bara är det en härlig utflykt den åtföljs dessutom av fotogram så du blir ordentligt förevigad.

Solnedgång vid Sandy Point Beach

Inget går väl egentligen upp mot en vacker solnedgångsbild och den vackra bryggan på Sandy Point Beach ger dig den perfekta inramningen.

Lovers Bay

Lovers Bay är endast tillgänglig med båt från Charlotteville så prata med en lokal fiskare eller någon som har en båt för att ta dig hit. Lovers Bay är en av många vikar som ligger inne i den enorma Man ’O War-bukten, som inkluderar flera mindre vikar.

Instagram Tobago – bästa ställena via kartan:


Publicerat

i

av

Etiketter:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!