Golf på Tobago – en avslappnad upplevelse

Tobago, vår lilla pittoreska favoritö i Karibien erbjuder inte bara strand och sköna bad. Vet du att ön även stoltserar med inte mindre än 2 st 18-håls golfbanor?
Tobago erbjuder en golfupplevelse som har sina egna charmiga kvaliteter. De två golfbanor som sticker ut som okej snarare än extraordinära, är Tobago ett resmål för golfare som uppskattar en avslappnad atmosfär och enkelhet.

Golf på Tobago - Tobago Plantations Golf Club
Tobago Plantations Golf Club

Vad kan du förvänta dig av en runda golf på Tobago?

Golf på Tobago är en avslappnad och njutbar upplevelse. Ön välkomnar golfentusiaster av alla nivåer och erbjuder en miljö som är mer fokuserad på avkoppling än på överdådig lyx. Landskapet är behagligt tropiskt, med enkla golfbanor som smälter in i den karibiska naturen. Det här är inga banor som berättigar specifika golfresor men blir du sugen på en golfrunda när du är på ön är båda av bra standard. De är öppna för allmänhetn.
Tobagos golfbanor är båda belägna på Tobagos östra del men en på Karibiensidan och en på atlantsidan.

Tobago Plantations Golf & Country Club

Mount Irvine Bay Golf Course

Visst kan du spela golf på Tobago

Golf på Tobago erbjuder en okomplicerad upplevelse för dem som söker en avslappnad atmosfär snarare än internationellt hyllade banor. Mount Irvine Bay Golf Course och Tobago Plantations Golf & Country Club är två bra golfalternativ- För dig som vill spela en runda på din semester på Tobago är båda ett bra alternativ.

Tobago resor

Publicerat

i

av

Etiketter:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!