Njut av stilla livet på Castara Beach

Castara Beach Tobago

Castara är en liten fiskeby på Tobagos västra karibienkust. Castara Beach, som även går under namnet Big Bay, är Castaras drygt 300 meter långa, mysiga sandstrand. Den närbelägna lite mindre beachen i Castara går såklart helt logiskt under benämningen Little Bay. Här kan du verkligen njuta av stilla dagar i skuggan av svajande palmlöv. De färgglada fiskebåtarna ligger i strandkanten efter morgonens fisketur och fiskarna samlas gärna en stund för den för Tobago så karaktäristiska limingen, i skuggan framför någon av strandens små barer/restauranger.

Beachhäng Castara Beach

Vad gör du på Castara Beach?

Castara är en beach bäst lämpad för att bara chilla men blir du rastlös finns lite att göra. Du kan snorkla (bäst på norra delen av stranden) eller hyra en kajak. Blir det för mycket sol finns möjlighet att hyra solstol och parasoll. Att fiska eller åka på båtutflykt är andra aktiviteter som erbjuds. Varje torsdagskväll tänds lägerelden på stranden för ett skönt party där det dova trummandet och rytmiska reggaetoner skapar tropisk stämning. Stranden har badvakter.

Castara Beach badvaktstorn

Castara Beach och Castara är verkligen värda ett besök när du besöker Tobago!

Du hittar information om fler av Tobagos stränder här och här.


Publicerat

i

av

Etiketter:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!