Blue Waters Inn, Tobago hotell

Blue Waters Inn – en undangömd pärla

Undangömd i den halvmånesformade bukten Batteux Bay på Tobagos nordöstra udde hittar du den lilla resorten Blue Waters Inn med sina 38 rum och bungalows, omgärdade av regnskogens grönska och havets turkosa vatten. I det absoluta blickfånget ståtar Little Tobago, det äldsta fågelskyddsområdet i den västra hemisfären.

Blue Water Inn – en resort med historia

Blue Waters har genom åren tagit många skepnader, som sockerplantage, djurskyddsområde, skola för harpunfiske och tillhåll för pojkscouter innan det tillslut fick sin nuvarande form. Huvuddelen av tiden har det varit i Trinidadfamiljen Tuckers ägo men under en period har området ägds av familjen Guinness.

Varför ska du välja Blue Waters Inn?

Till Blue Waters Inn flyr du några dagar för total avkoppling, om du gillar att dyka eller för sköna vandringar i de grönskande omgivningarna. Här hittar du en vacker strand, dykcenter och Jason i köket ser till att magen blir belåten. Kayaker och stand up brädor finns att tillgå. Wifi är något svagt och räcker inte riktigt i alla rum men fungerar fint i de gemensamma utrymmena. Tennisbanan är i för dåligt skikt för att använda.

Läs mer om våra resor till Blue Waters Inn

Om alla våra resor till Tobago kan du läsa här

Blue Waters Inn, Tobago hotell Blue Waters Inn, Tobago hotell Blue Waters Inn, Tobago hotell Blue Waters Inn, Tobago hotell Blue Waters Inn, Tobago hotell Blue Waters Inn, Tobago hotell


Publicerat

i

av

Etiketter:

Tobagoresor är en del av reseföretaget Kenzan Travel. Vi består av resebyråerna Afro-Caribbean Travel, Aktivresor & Kenzan Tours. 
Vi erbjuder resor till stora delar av världen och har varit verksamma sedan 1996. 

Ring eller maila oss! 
📞 08-30 21 03 
📩 info@tobagoresor.se

Nyfiken på en resa till Tobago? Kontakta oss så hjälper vi dig gärna!