Boende Tobago

Våra hotell på Tobago
Tobago är en unik destination långt ifrån massturism och all inclusivehotell. Till Tobago reser ni främst för den underbara naturen, de ljuvliga stränderna, Karibiska havet, calypso- och steelbandmusiken, de varma människorna och den avslappnade atmosfären. Vi rekommenderar boende på mindre och mellanstora hotell belägna runt om på Tobago. Nedan är en kort presentation av våra mest populära hotell på Tobago.

Läs mer om våra resor på denna sida.

 

Sandy Point HotelSandy Point Village Hotel är ett populärt hotell i mellanklasssegmentet. Hotellet är beläget på södra Tobago i området Crown Point, ett stenkast från Karibiska havet och med närhet till restauranger, affärer, barer och stränder. De två populära stränderna Store Bay och Pigeon Point ligger på gångavstånd från hotellet. Sandy Point Village Hotel är ett val för er som vill ha ett mycket prisvärt lägenhetsalternativ. Läs mer om våra resor till Sandy Point Village Hotel.

 

bacolet-tobagoBacolet Beach Club är beläget strax utanför staden Scarborough och rankas som ett av de bättre hotellen på Tobago. Det är ett boutiquehotell som får höga betyg från sina gäster på TripAdvisor med omdömen som personligt bemötande, fantastisk personal, bra service, trevlig restaurang, charmig strand med mera. Några av höjdpunkterna under en vistelse på Bacolet Beach Club är de tropiska drinkarna på strandbaren, spaavdelningen, infinitypoolen och de spektakulära solnedgångarna som kan beskådas från balkongen. Läs mer om våra resor till Bacolet Beach Club. Se vår drönar-video över Bacolet.

 

en-av-poolerna-kariwakKariwak Village är beläget på södra Tobago i Crown Point, ett stenkast från Karibiska havet och med närhet till restauranger, affärer och stränder. Hotellet är inrymt i en lummig, grön trädgård och har en skön atmosfär. Här odlar man det mesta av örterna och kryddorna som används i den utsökta restaurangen som finns på hotellet. På Kariwak Village handlar det om helheten, kropp och själ. Gästerna kan delta i de dagliga yogaprogrammen som erbjuds med professionella instruktörer. Kariwak Village är ett val för er som vill stressa av i en ljuvlig miljö. Även om ni väljer att inte bo här rekommenderar vi ett besök på restaurangen. Läs mer om våra resor till Kariwak Village.

 

havsnara-boendeNaturalist Beach Resort är ett litet familjeägt hotell beläget på Tobagos västkust i fiskebyn Castara. En bildskön liten by omgiven av tropisk regnskog där byborna bor utmed sluttningarna som omger byn. Här finns det två fina stränder där man kan snorkla och simma med rockor. Detta boende är ett alternativ för er som vill uppleva det genuina Tobago, hit är det inte många turister som hittar. Castara är väl värt några nätter och kan enkelt kombineras med andra hotell på Tobago. Läs mer om resor till Naturalist Beach Resort.

 

blue-waters-hotellpaket-nara-havetPå norra Tobago, strax norr om byn Speyside, ligger Blue Waters Inn. Hotellet är beläget vid den avskilda stranden Batteux Bay och vattnet i det här området är vida känt för att ha några av Tobagos absolut främsta dykplatser. Hotellets avskildhet (här ligger inga andra hotell) och romantiska atmosfär gör Blue Waters Inn till ett populärt val för par och dykare. Läs mer om våra paketresor till Blue Waters Inn.

Boende för grupper
Tobago handlar först och främst om småskalig ekoturism och passar främst mindre grupper. Ni kan vara en stor familj som vill fira något speciellt, en förening eller en grupp med särintresse eller ett företag som vill göra en konferensresa. Det finns flera hotell som har konferensmöjligheter på Tobago. Några av de aktiviteter som passar utmärkt att utföra på Tobago är golf, djuphavsfiske, fågelskådning, mountainbike, yoga, vandringar i regnskogen och givetvis allehanda vattensporter. Kontakta oss på info@tobagoresor.se för mer information om gruppresor till Tobago.

Mer läsning: Guide till Tobago.

Till toppen
Res till Tobago!Boka här!